Këmbyesit pllakor të nxehtësisë Alfa Laval CB janë me efiçencë të lart.
Aplikimet
• Ngrohje dhe ftohje
Përfitimet
• Kompakte
• Lehtë për t’u instaluar
• Vetë pastrimi
• Niveli i ulët i shërbimit dhe mirëmbajtjes
• Të gjitha njësitë janë të testuara në presion dhe rrjedhje

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.