Valavolat njekahore me flanxhe

Valvolat njekahore klapë nga TIS janë të përshatshme për furnizim me ujë sanitar, ngrohje, ftohje, shkarkim te ujërave dhe cdo lloj të ujërave jo abraziv.

Dimensionet në dispozicion janë nga DN 40 deri në DN200

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.