Nësitë e brendshme kanalore

 

 

Njësitë kanalore janë të dizajnuara për të ofruar komoditet dhe

të kenë formë kompakte, me trashësi vetëm 20cm.

Mundësi kontrolli përmes termostatit dixhital dhe pilot komandes

nga largësia.

Pompa e kondenzatit me fuqi deri ne 1m, mundëson që pajisja të vendoset kudo.

E përshtatshme për montim në hotele, shtëpi dhe zyre.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.