Njësi kasetore

Gjenerata e re e njësive të brendshme kasetore me motor DC
dhe eficience A++.
-Njësi kasetore me dizajn të ri të përmirësuar
-Zhurmë e vogël dhe kontrollë e ventilatorit me 3 shpejtësi.
-Pompë kondenzati deri në 50 cm
-Mundësi të kontrollit përmes pilot komandës dhe termostatit të murit.
-Mirëmbajtje e lehtë dhe indikator i gabimeve

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.