Valvolat sferike me fileta

Valvolat sferike me filetë nga Tiemme janë të përshtatshme për përdorim në shtëpi dhe objekte komerciale.

Këto valvola janë të përshtatshme për cdo lloj të përdorimit, nga ujeslellësi, ngrohja, sistemet sanitare, sistemet pneumatike, vaji dhe cdo lloj fluidi tjeter joabraziv

Valvolat sferike mund të mondohen në cdo pozicion ku mund të ketë qasje për lëvizjen e dorëzës për hapje dhe mbyllje

Këto valvola mund të jenë të drejta apo këndore me fileta të jashtme, të brendshme, te kombinuara ose me holander

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.