Klima komore

Me kapacitet nga 1000-125000 m³/h centralet për trajtimin e ajrit nga Ventas ofrohet mundësia që të sigurohet ventilim pothuajse për cdo hapësirë të madhe.

Ventas prodhon klima komore pothuaj për cdo lloj të përdorimit si klima komore higjenike për spitale, fabrika të barnave, fabrika të produkteve ushqimore etj, klima komore për delagështim të pishinave etj.

Njësia e ventilatorit prodhohet si njësi e veqantë kurse ventilatori mund të zgjedhet varësisht prej fuqisë dhe përdorimit

Filterat zgjedhen sipas nevojës si filter të klasës G ose filtera thasë të klasës F

Shuarësit e zhurmës janë njësi standarde e këtyre njësive dhe varësisht nga nevoja mund të jenë nga leshi i gurit ose leshi i xhamit

Sipas kërkesës mund të vendosen edhe njësi për lagështimin dhe delagështimin e ajrit.

Kontrolla standarde e këtyre njësive ështëe prodhuar nga Sneider së bashku me rregulluesit frekuentiv

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.