Rekuperatorë të nxehtësisë

Rekuperatorët e nxehtësisë janë njësi mekanike të ventilimit të cilët mundësojnë ajër të freskët dhe të filtruar në hapësira të mbyllura duke mundësuar që të mos humbë nxehtësia.

Këto njësi punojnë në principin e këmbimit të energjisë mes ajrit që largohet nga hapësira me ajrin që futet duke përdorur këmbyes pllakor ajër-ajër dhe në ketë mënyrë sigurohet që të kursehet shumë energji.

Rekuperatorët e nxehtësisë Ventas i kanë këto përparësi:

-Dizajn kompakt

-Furnizim me ajër të freskët të filtruar me filter G4

-Këmbim i mirë i nxehtësise

-Kontroll i pavarur i ventilatorit të prurjes dhe atij të thithjes.

-Mundësi kontrolli të dy ventilatorëve nga 10-100% të kapacitetit.

-Kontrller kompatibil me BMS

-Mundësi për lidhje të ngrohësve elektrik, me uje ose DX

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.