GMV5 njësitë e jashtme

Sistemi VRF GMV5 DC Inverter me kompresorët inverter me eficiencë të lartë ofron këto katër mundësi të reja në fushën e klimatizimit: Kursim maksimal i energjisë, punë stabile pa ndërprerje të ngrohjes, kontroll i rrjetit dhe auto-diagonistifikim, kapacitet i fuqishëm edhe në temperatura të ulëta.

-Kompresor shumëshkallësh për të përmirësuar eficiencën

Sistemi i kompresorëve inovativ të Gree mundëson që të arrihet shtypje e madhe dhe shpenzim më i vogël. Gjithashtu kjo mundësi përmirëson eficiencën duke mundësuar që pajisja të punojë nga 12% deri në 135% të kapacitetit të saj, pra nëse në objekt është duke punuar vetëm njëri nga fan coilat, pajisja do të shpenzojë shumë pak.

-Rang i gjerë i kapaciteteve

Mundësi kombinimi i njësive të jashtme nga 16kW deri në 2500kW. Ngrohje dhe klimatizim i objekteve rezidenciale deri në objetet më të mëdha. Njësia më e madhe e vetme është 45 kW kurse lidhja në një sistem të vetëm mund të bëhet deri ne 2.5 mW duke mundësuar që përmes një kontrolleri qendror të komandohen të gjitha njësitë. Deri në 80 njësi të brendshme mund të kontrollohen

-Rang i gjerë i tempraturës dhe tensionit

Sistemi i kompresorëve inverter mundëson ngrohje nga -20C deri në +24C dhe ftohje nga -5C deri në +52C.  Inverterët mundësojnë që pajisja të punojë edhe në kushte ku tensioni nuk është i mjaftueshëm, pajisjet mund të punojnë nga 320V deri në 460V.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.