Flakësat me naftë MAX

 

Flakësa me naftë nga prodhuesi italian Ecoflam të kualitetit të lartë

  • Kuti kontrolli që mundëson kontroll të flakësit dhe të gjithëparametrat.
  • Ventilator me eficiencë të lartë me fuqi të lartë që mundëson shmangien e kthimit të ajrit nga kaldaja.
  • Lidhje e thjeshtë elektrike që mundëson mirëmbajtje të lehtë
  • Montim dhe cmontim i lehtë.
  • Damper ajri me rregullim mikrometrik për të rregulluar prurjen e arjit.
  • Elektroda qifte për instalim të lehtë
  • Lirim i vogël i NOx

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.