Klima kanalore 90000 BTU(25 kW)

Klimat kanalore 25 kW GREE jo vetëm që integrojne përparësinë e komfortit dhe klimatizimit të qëndrueshëm, këto njësi mundësojne instalim të lehtë dhe kontrollë të thjeshtë nga përdoruesi.

Ky model është dizajnuar me presion statik të lartë që mundëson kërkesat e pothuaj cdo lloj të objektit. Kryesisht këto pajisje përdoren ne markete, shitore, hotele, restaurante, zyre, dhoma të konferencave dhe pothuaj të gjitha llojet e objekteve të vogla.

  • Kompresor DC Inverter që mundëson kursim të energjisë
  • Presion statik deri në 250 Pa me mundësi për lidhje në kanala më të gjatë
  • Mundësi për komandim nga distanca
  • Ventilatori i njësisë së brendshme mund të rregullohet sipas nevojës për ajër.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.