Image result for gree free match

FREE MATCH 4 MULTI SISTEM është pajisje me performancë
dhe mundësi të jashtëzakonshme. Ka qëllimin që të lidhë një
njësi të jashtme me një numër të madh njësish të brendshme.
Ekzistojnë lloje të ndryshme të njësive të brendshme: të murit,
kasetë, kanal, konzolë, me kapacitete të ndryshme dhe mundësi
për të bërë një numër të madh kombinimesh. Ofron mundësinë e lidhjes
së llojeve të ndryshme të njësive të brendshme me një njësi të
jashtme, siç kërkon hapësira. I jashtëzakonshëm për ndërtesa banimi,
hotele, objekte afariste, dhe i përshtatet mjediseve të ndryshme.
Është ndërtuar në kapacitete nga 18 K në 42 K BTU. Free Match 4
karakterizohet me konsum të ulët të energjisë, prandaj redukton
në mënyrë të konsiderueshme harxhimet elektrike.
Është i mirënjohur gjerësisht për nivelin shumë të ulët të zhurmës,
rehati më të madhe, funksionim të besueshëm. Është i pajisur me
kontroll të saktë të temperaturës dhe sistem inteligjent kontrolli.

 

Për të shkarkuar Katalogun kliko Këtu

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.