Gypat Pex-Al-Pex nga Tiemme janë gypa shumështresor me shtresë të aluminit mes dy shtresave të plastikës mes shtresave janë dy shtresa të ngjitësit.

Ky lloj i gypave është shumë i qëndrueshëm ndaj temperaturës dhe presionit të lartë në krahasim me gypat e mëhershëm nga plastika dhe është më i lehtë për tu përdorur se gypat e metaltë.

Këta gypa mund të porositen me izolim të vetin dhe pa izolim

Dimensionet në dispozicion: Φ16 deri Φ40

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

 

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.