Fan Coilat Kasetor me shpërndarje të ajrit në 4 anë  janë zgjedhje perfekte për pothuaj të gjitha llojet e hapësirave, si shtëpi, zyre, lokale etj.

Sistemi VRF Gree mundëson që shpërndarja e ajrit të jetë sa më e njëtrajtshme dhe të ofrojë komoditet maksimal.

 

  • Shpërndarje e fuqishme dhe e balancuar e ajrit – Njësia kasetore mundëson shpërndarje të fuqishme të ajrit në 4 anë me 7 shpejtësi të ventilatorit dhe opsionin Auto.
  • Motor DC Inverter – Ventilatori me motor DC Inverter mundëson rregullim të shpejtësisë dhe shpenzim minimal.
  • Zhurmë shumë e vogël – Motori DC Inverter mund të ofrojë rregullim të shpejtësisë në atë menyrë që të mos shkaktojë zhurmë. Njësia gjithashtu mund të rregullohet në kontroller që të punojë në qetësi automatike.
  • Shkarkim inteligjent i kondenzatit – Pompa e kondenzatit me fuqi 1m mund të shkarkojë ujin në sfardo pozite të instalimit.
  • Funksioni i mbrojtjes – Pajisja tregon gabimet ne raste të sasisë së tepërt të ujit, ngrirjes, mosfunsionimit të senzorëve të temperaturës dhe mbingarkesës së motorit të ventilatorit.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.