FAIRY INVERTER është pajisje me cilësi të lartë
e cila përdor teknologjinë ftohëse më moderne R32, e cila
është për 8% më e efektshme se ajo standarde freon R410A,
me ç’rast siguron konsum të reduktuar të rrymës, duke rritur
efikasitetin e operimit, si dhe efekt prej 30% më të vogël
ndaj mjedisit

Përveç dizajnit kompakt, modulit WiFi në dispozicion, kjo pajisje
me efiçiencë energjie të klasit (A++/A+) dallohet për nga
performanca e teknologjisë G10, e cila arrihet përmes kursimit të
rrymës, respektivisht, faturës së vogël të rrymës.

Pajisja është jashtëzakonisht stabile në funksionim dhe i sigurt
në shkallë të gjerë temperature që i përshtatet hapësirës tonë:
për ngrohje (-22 0 C ) ndërsa për ftohje (-48 0C)

Për të shkarkuar katalogun klikoni këtu

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.