Kamina për ngrohje me ajër

Kamina me pelet me ajër ATENA,

Prodhuesi: Palazzetti – Itali

Kaminat ATENA përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ATENA janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj.
Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me
sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.