Perde të ajrit

Perdet e ajrit Oleffini shërbejnë si kufi mes hapësirës së jashtme dhe të brendshme. Ato veprojnë si derë e mbyllur dhe e ndalojë futjen e ajrit të ngrohtë, të ftohtë apo të papastër.

Të gjitha njësitë vijnë si të thjeshta ose me ngrohje me këmbyes elektrik ose me ujë. Këto pajisje mund të porositen edhe për montim vertikal, gjithashtu opsional është edhe filteri për pastrimin e ajrit.

Këto perde janë të punuara në 3 modele:

-Lartësi të derës deri 2.3m

-Lartësi të derës 2.3m – 4m

-Lartësi të derës 4m – 6m

 

Kliko këtu për të zgjedhur perden

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.