Image result for S&P centribox

Ventilatorët kuti janë të prodhuar nga llamarina e zinguar e kualitetit të lartë dhe janë të veshur nga brenda me izolim akustik M1. Të gjithë modelet janë me ventilatorë me thithje të dyfishtë me mbajtësa antivibrues dhe mbrojtje IP55 dhe  janë të punuar sipas standardit të eficiencës ErP.

Të gjithë modelet janë të punuar për instalim të jashtëm.

Të gjithe motorët janë 4 ose 6 polar me mbrojtje IP44 ose IP55 me kushineta sferike dhe mbrojtje termike.

Të gjithë motorët monofaz janë të kontrollueshëm me potenciometër

Të gjithë motorët trefaz janë të kontrollueshëm me inverter të frekuencës,

 

Për të shkarkuat katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.