Njësitë për ventilimin e shtëpive mundësojnë ndërrim konstant të ajrit të brendshëm.
Kjo njësi mund të vendoset në një hapësirë në shtepi si banjo, toalet apo kuzhinë dhe përmes lidhjes me gypa të bëjë ventilim në gjithë shtëpinë.
Verzionet
OZEO-E ECOWATT 2 me kontroller me kabllo
OZEO-E ECOWATT 2 RF me kontroller nga distanca.
OZEO-E ECOWATT CO2 me kontroller nga distanca dhe senzor të CO2.Konfigurimi

  • Motor me tre shpejtësi.
  • 4 lidhje Ø125 mm për thithje të ajrit përfshirë edhe mbyllësit hermetik.
  • 1 kyqje Ø125 mm e rrotullueshme 360º.
  • 3 tapa pëm mbylljen e hapjeve të panevojshme.

 

 

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.