Valvola për radiatorë Caleffi

Valvolat për radiatorë nga Caleffi janë të punuar nga mesingu i kromuar që garanton jetëgjatësi të madhe dhe mundësojnë komfort të rregullimit të qarkullimit të ujit në radiatorë.

Mekanizmi kontrollues i valvolave termostatike Caleffi është kontrollues proporcional i temperaturës që përmban një lëng i cili zgjerohet me rritjen e temperaturës dhe e shtypë sustën e cila e mbyllë valvolën. Kur të ulet temperatura ky lëng zvogëlohet dhe e hapë valvolën e radiatorit. Në këtë mënyrë, valvolat termostatike Caleffi mundësojnë kontrollë shumë të mirë të temperaturës.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.