Kamin i brendshem me dru-ajër

EMBL 78 FRONTALE

 

EMBL SF56 3D L

 

EMBL 16:9 3D

Kamin i brendshem me dru-ajër

• kutia e zjarrit e hedhur me hekur me sistem të dyfishtë të djegies;
• derë xhami qeramike me një dizajn modern që rrit pamjen e zjarrit;
• Sistemi i patentuar i VDF për menaxhimin e përsosur të projekteve dhe kursimet e energjisë;

Prodhimi i nxehtësisë nominale 21.5 kW
Efikasiteti në prodhimin e nxehtësisë së vlerësuar 74.3%
Sasia e rekomanduar e druve të zjarrit 5.5 kg / h
Diametri i daljes së gazit të zjarrit ø 25 cm

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.