Grila për kamin

 

DKG

Grilat për kamin DKG janë të punuara nga alumini i anodizuar. Ato punohen ne dimensione të ndryshme dhe me mundësi të fiksimit përmes shrenguesit të fshehur me spirale ose me vida të dukshme.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.