Dampera(rregullatorë) të ajrit

DADAF

Rregullatorët e ajrit me shumë fletëza katërkëndorë ose rrethorë janë të punuar nga llamarina e galvanizuar me fletëza nga alumini. Fletëzat janë të rregulluara që rrotullimi të jetë i përnjëhershëm nëkahje të kundërta dhe të mos e pengojnë qarkullimin e ajrit. Rrotullimi i fletëzave bëhet nga mekanizmi dhëmbëzor i punuar nga plastika kurse mes fletëzave është i vendosur shirit hermetik për të mos lejuar qarkullimin e ajrit kur ato janë të mbyllura.

Rregullimi i këndit të fletëzave mund të bëhet manualisht ose me motor i cili mund të porositet me kontrollë 220V ose 24V.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.