SL

Difuzorët linear slot për furnizim të ajrit me një ose më shumë slota të punuar nga alumini i anodizuar. Drejtimi i ajrit rregullohet përmes një fletëze plastike në cdo anë të secilit slot dhe mund të rregullohet në cdo drejtim. Gjithashtu fletëza mund ta mbyllë gjithë slotin. Këta difuzorë mund të montohen në mur ose në tavan.

Këta difuzorë mund të përdoren për ngrohje dhe ftohje në tavan të ulët ose të mesëm.

Këta difuzorë mund të ngjyrosen me ngjyrë elektrostatike RAL.

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.