Fan Coil të parapetit dhe tavanit VRF

Fan coilat e parapetit dhe tavanit për instalim vertikal ose horizontal janë të përshtatshëm për hapësira ku montimi në tavan është i kufizuar. Me formën elegante ata janë të përshtatshëm pothuaj për cdo hapësirë.

 

  • Instalim vertikal dhe horizontal – Njësia mund të montohet vertikalisht ose horizontalisht. Kur njësia është e montuar horizontalisht, nuk ka nevojë që të vendoset plafon i ulur.
  • Pamje e bukur – Me panelin e përparëm elegant dhe të bukur, është i përshatshëm në cdo hapësirë të brendshme.
  • Shkarkim inteligjent i kondenzatit – Pompa e kondenzatit me fuqi 1m mund të shkarkojë ujin në sfardo pozite të instalimit.
  • Funksioni i mbrojtjes – Pajisja tregon gabimet ne raste të sasisë së tepërt të ujit, ngrirjes, mosfunsionimit të senzorëve të temperaturës dhe mbingarkesës së motorit të ventilatorit.
  • Fletëza për drejtimin e ajërit – Këto njësi janë të pajisura me fletëzat e lëvizshme të cilat e drejtojnë qarkullimin e ajërit. Këto fletëza komandohen përmes kontrollerit.

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.