Kaldaja me pelet

Kaldaja me pelet ECO PKE (20-110 kW)

ECO PKE janë kaldaja me pelet me SET (breneri i peletit, automatika, transporteri, rezervari). Kaldajatë me pelet
ECO PKE mund të përdoren edhe me dru dhe thëngjill – pa e zhvendosur brenerin (djegësin). Mundësi lidhje me
termostat të dhomës dhe mundësi programimi ditor dhe javor të punës. Tabelë komanduese në gjuhën shqipe
dhe kontrollim të temperaturës, djegies, sasisë se ajrit dhe të tjera.

 

Kaldaja me pelet ECO PKTE (150-400 kW)

ECO PKTE janë kaldaja me pelet me SET(breneri i peletit, transporteri, rezervari). Kaldajatë ECO PKTE mund të
përdoren me dru dhe thëngjill – pa e zhvendosur brenerin (djegësin). ECO PKTE janë kalda industriale për ngrohje
të objekteve dhe hapësirave të mëdha. Kapacitet standarde të rezervarit 500 kg dhe 1200 kg – për furnizim
adekuat me pelet sipas nevojës.

 

Kaldaja me dru dhe pelet

ECO EDP janë kaldaja me pelet me brener të integruar – me mundësi përdorimi edhe me dru. Janë tri modele të
kaldave ECO EDP: 35 kw, 45 kw dhe 65 kw. Kaldatë janë 4-etazhore dhe kanë koeficient shumë të lartë të
shfrytëzueshmerisë, efiçenca >92%. Mundësi lidhje me termostat të dhomës dhe mundësi programimi ditor
dhe javor të punës. Përdorimi i kaldasë me dru bëhet përmes vendosjes së grilës për dru.

 

Kaldaja vetem me pelet

ECO EKP & EKP KOMPAKT janë kalda vetëm me pelet që vendosen brenda ose jashtë shtëpisë. EKP Kompakt
ka të integruar pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventillin e ajrit dhe atë sigurues. Shpenzime të vogla
dhe efiqencë të lartë të shfrytëzueshmërisë, mbi 93%. Rezervar të madh të peletit (deri 76 kg) dhe mundësi
lidhje me termostat të dhomës, si dhe tabele komanduese në gjuhën shqipe.

ECO EKP 30kW

ECO EKP 36kW

ECO EKP 46kW

ECO EKP 30kW – KOMPAKT

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.