Versati eshte teknologjia me e re e avancuar nga GREE per sistemet termohidraulike shtepiake. Versati eshte nje lloj pompe nxehtesie inverter multifunksionale, i cili ofron jo vetem ajer te ftohte/ ngrohte, por edhe uje te ngrohte sanitar si dhe integrim me panele diellore e sistemet e ngrohjes ne dysheme. Ai perbehet nga njesia e jashtme kompresor, nje bolier per uje sanitar 200/300 lit, si dhe njesia e brendshme, te komanduara nga nje sistem kontrolli qendror. Parimi i funksionimit te tij sipas teknologjise Twin Rotary DC Inverter eshte transferimi i nxehtesise nga brendesia e ambientit per te realizuar ftohjen dhe funksionin revers, per te ngrohur ajrin ne ambientin e brendshem dhe prodhimin e ujit te ngrohte sanitar duke rritur kursimin energjitik. Teknologjia inverter mundeson rregullimin e funksioneve sipas nevojave te perdoruesve duke arritur efiçensen maksimale te energjise me COP prej 4,5. Versati funksionon me gaz ekologjik R410 , ky sistem eshte ne gjendje te garantoje performancen e tij normalisht edhe ne temperaturen -20° C!

Përdorimi:

  • Ngrohje e shtëpive dhe lokaleve të vogla afariste
  • Katër mundësi: Radiatorë alumini, Fan Coil, Ngrohje në dysheme dhe ujë i ngrohtë sanitar.

Specifikat:

  • Sistem split
  • Këmbyes i nxehtësise Alfa Laval
  • Pompë me rregullues frekuentiv Wilo
  • Një sistem per 4 përdorimi: Radiatorë alumini, Fan Coil, Ngrohje në dysheme dhe ujë i ngrohtë sanitar.
  • Mundësi pune deri në temperaturat më të ulta
  • Mirëmbajtje e lehtë
  • Përdorim i lehtë
  • Certifikata CE

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.