Gypat për dysheme nga Interplast janë zgjidhja më e mirë për ngrohje dhe ftohje nëdysheme. Të qëndrueshëm ndaj temperaturës dhe presionit dhe me barrierë oksigjeni që e mbron nga korrozioni, këta gypa janë të sigurtë për përdorim për një kohë të gjatë.

 

Përparësitë e ngrohjes në dysheme:

  • Komfort termik- Komforti termik ofrohet nga shpërndarja e njëtratjshme e ngrohjes në gjithë hapësirën.
  • Kursim i energjisë – Për shkak të humbjeve të vogla dhe temperaturës së ultë të punës(35-45C) shpenzimet e energjisë për ngrohje janë shumë më të vogla se ngrohja me radiatorë.
  • Shfrytëzim i plotë i hapësirës – Pasi gypat vendosen në dysheme dhe mbulohen me shtresën nivelizuese, ata nuk marrin hapësirë në dhomë.
  • Mundësi për ftohje – Duke e qarkulluar ujin në temperaturë të ulët mund të bëhet edhe freskim i hapësirave me anë të këtij sistemi.

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.