Interplast prodhon një rang të gjerë të gypave për ujësjellës të cilët mund të përdoren për ujë të ngrohtë dhe të ftohtë. Gypat ComoPex janë të prodhuar nga polietileni me metodën cross-link dhe në dimensionet nga 12mm deri në 32mm, në formë të rollnes dhe në gypa të drejtë.

Këta gypa janë të dizajnuar që të qëndrojnë më shumë se 50 vjet në temperaturë 95C dhe presion 6-10 bar, Temperatura 110C dhe presioni 4 bar nuk mund të dëmdojnë strukturën e gypit dhe gypat mund të kthehen në formën e tyre origjinale.

Gypat ComoPex janë të prodhuar me ose pa barrierë oksigjeni sipas standardit evropian EN 12318 dhe atij gjerman DIN 16892/16893.

 

Temperatura Jetëgjatësia Presioni Koeficienti i sigurisë
20°C 50 19.5 1.5
60°C 50 13 1.5
80°C 50 9.6 1.5
95°C 50 8.2 1.5

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.