Gypat e bakrit për ngrohje

Categories: , Tags: ,

 

Gypat e bakrit Talos nga Halcor janë të përshatshëm për instalime të sistemit të ngrohjes dhe ftohjes qendrore, gasit, gasit medicinal etj.

Këta gypa janë të prodhuar sipas standardeve EN 1057 dhe EN 13349

Dimensionet në dispozicion:  Φ15 deri Φ54

Për të shakarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.