Gypat e celikut të zi

 

Gypat e celikut të zi të prodhusit Fabrika e Gypave Kumanovë janë të përshtatshëm për ngrohje, ftohje etj.

Fitingu për këta gypa si kthesa, T, flanxhe, unaza etj. janë të prodhuesit italian RM Raccorderie

Gypat e celikut mund të jenë me tegel dhe pa tegel.

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.