Klima kanalore 60000 BTU

Klimat kanalore GREE janë zgjidhja më optimale për hapësira të mëdha të cilat janë të pa ndara.

Këto klima ofrojnë klimatizim të stabil me mundësi të lehtë të menagjimit të temperaturës.

  • Senzori i dyfisht i temperaturës mundëson kontrollë të saktë të komfortit
  • Start gradual i mundësuar nga teknologjia inverter.
  • Eficiencë e lartë
  • Ngrohje dhe ftohje stabile deri në -15C

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.