Seria FP e ventilator-konvektorëve(fan coil) janë të dizajnuar për ti plotësuar kërkesat e ndryshme për ngrohje dhe ftohje zonale duke përdorur ujë të ngrohtë ose të ftohtë. Fan Coilat janë të dy sistemeve, me 2 gypa dhe 4 gypa.

 

-Shpërndarje e ajrit në 4 drejtime
-Ventilator me 3 shpejtësi
-Kontroller nga largësia
-Auto reset

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.