Image result for S&P decor

Ventilatorët aksial me kapaciteti rreth 100 ose 180m³/h për lidhje në gyp me diametër 100mm.

Të gjithë ventilatorë janë të prodhuar nga plastika e qëndrueshme dhe janë të pajisur me dritë sinjalizuese neon dhe motor monofaz. Motori është i pajisur me mbrojtje termike dhe kushineta sferike që garantojnë jetë të gjatë.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.