Radiatorët e aluminit nga prodhuesi italian Global Radiatori janë të përshatshëm për cdo hapësirë ku pamja elegante është e rëndësishme, me dizajn shumë të bukur dhe funksionim perfekt këta radiatorë ofrojnë komfort perfekt dhe kursim të energjisë.

Me dimensione të ndryshme me lartësi 300mm deri ne 1800mm këta radiatorë përshtaten edhe në hapësira ku hapësira për vendosjen e radiatorit është shumë e kufizuar.

Për të mundësuar estetikë të dhomës tuaj, radiatorët e aluminit nga Global mund të porositen në ngjyra të ndryshme.

Për të shkarkuar katalogun për radiatorët VOX 300-900mm kliko KËTU

Për të shkarkuar katalogun për radiatorët oscar 900-1800mm kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.