Kolektorët për radiatorë nga prodhuesit italian Tiemme janë zgjidhja më e mirë për shpërndarjen e ujit në radiatorë për ngrohje qendrore.

Sipas nevojës, këta kolektorë mund të lidhen me lidhëse për bakër ose për gypa plastik

Të punuar nga mesingu i kromuar me valvola mbyllëse kolektorët 1″ këta kolektorë mund të përdoren për shpërndarjen e ujit të ftohtë ose të ngrohtë në mënyrë të barabartë në të gjitha vrimat duke mundësuar rënie minimale të presionit.

Kolektorët janë të punuar sipas të gjitha standardeve evopiane dhe janë të pajisur me të gjitha certifikatat për përberjen e materialit dhe dimensionet.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.