Grila njëradhëshe T1P(+D)

T1P

Grila njëradhëshe  nga prodhuesi grek Aerogrammi për furnizim dhe thithje të ajrit për montim në mur ose tavan me një ose dy radhë  të fletëzave të punuara nga alumini o anodizuar
Mundësi për rregullim me damper.

T2P

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.