Valvolat për radiatorë Tiemme

Valvolat për radiatorë nga prodhuesi italian Tiemme janë të prodhuara nga mesingu i kromuar i kualitetit të lartë.

Këto valvola janë shumë efikase dhe mundësojnë kofmort të temperaturës duke e kontrolluar qarkullimin e ujit në radiator me anë të kokës termostatike.

 

Për të shkarkuar taklogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.