Kamina me pelet

Kamina me pelet me uje IDRO,

Prodhuesi: Palazzetti – Itali

Kaminat mundësojnë ngrohje me ajër të ambientit dhe njëkohësisht të ujit të ngrohjës qendrore.
Kapacitete të kaminave 16kW, 24kW, 25kW dhe 29kW. Zgjidhje ideale dhe të
përshtatshme për operim, mbushje dhe pastrim. Kamonat Palazzetti janë kompakt, me pompë qarkulluese frekuentive, valvolë trekahore për mbrojtje nga kondenzati dhe enë ekspanduese. Këta kamina mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit.

 

Kamina me pelet me ajër ATENA,

Prodhuesi: Palazzetti – Itali

Kaminat ATENA përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ATENA janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj.
Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me
sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

 

Kamina me pelet me uje ECO-ES 18 | 25 | 35 kW

Prodhuesi: Enrad – Gjilan

Kaminat ECO ES përdoren vetëm me pelet dhe janë modele që vendosen brenda shtëpisë. Prodhohen tri
modele të kaminave ES: 18 kw, 25 kw dhe 35 kw – me ngjyrë vishnje dhe të bardhë. Kaminat kanë të integruar
pompën qarkulluese, enën ekspanduese, ventilin e ajrit, ventilin sigurues. Dizajn modern, si dhe programim
ditor dhe javor. Të pajisur me turbulatorë inox në gypa për këmbim të nxehtësisë, pastrim të lehtë dhe
efiçiencë të lartë, >93%.

 

Kamina me pelet me uje ECO-ESD 18 | 25 kW

ECO-ESD janë kamina për përdorim të brendshëm super-modern, me xham dhe dizajn panoramik. Kaminat
ECO-ESD prodhohen në dy modele 18 dhe 25 kw, dhe në ngjyre të kuqe ose të bardhë. Ky model është
zgjidhje ideale dhe i përshtatshem për punë, mbushje dhe pastrim. Të pajisura me turbulatorët për gazra
që mundësojnë djegie të mirë dhe rendiment të lartë të shfrytëzimit. Programim automatik në baza ditore
dhe javore, si dhe kursim të madh të energjisë termike.

 

Kamina me pelet me ajër ECO-AIR ES I SLIM 11 kW

Kaminat ES AIR dhe SLIM AIR përdoren vetëm me pelet dhe vetëm për ngrohjen e ajrit. Kaminat ES AIR dhe SLIM
AIR janë adekuat për hapësira më të vogla si zyre, kafiteri etj. Dy lloje të ngjyrave: vishnje me të zezë dhe e bardhë
me të zezë. Dizajn modern, programim ditor dhe javor. Kaminat përdoren për ngrohjen e ajrit dhe nuk lidhen me
sistemin e ngrohjes qëndrore- radiatorë.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.