PREMIUM INVERTER AMBER

Categories: , Tags: , , , , , ,

 

PREMIUM INVERTER AMBER është pajisje cilësi-lartë
e cila përdor teknologjinë ftohëse më moderne R32, e cila
është për 8% më e efektshme se ajo standarde freon R410A,
me ç’rast siguron konsum të reduktuar të rrymës, duke rritur
efikasitetin e operimit, si dhe efekt prej 30% më të vogël

ndaj mjedisit.

Kompresori dy-shkallësh me teknologji
të patentuar 1Hz siguron ngrohje më të besueshme dhe
të qëndrueshme (deri -30 °C) dhe ftohje (deri + 54 °C).

Ventilatori me 7 shpejtësi siguron komoditet maksimal dhe
funksionim pa zhurmë.

Me dizajn kompakt, modul WiFi të
integruar dhe ekran të padukshëm kur pajisja është në
gjendje gatishmërie në panelin e integruar, përshtatet
lehtësisht në çdo mjedis banimi dhe biznesi.

I takon klasit të energjisë (A+++/A++), i cili siguron
kursim të energjisë dhe fatura më të vogla të
rrymës.

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.