Gypat e bakrit për klimatizim

Categories: , Tags: , , , ,

Gypat e bakrit për klimatizim nga prodhuesi Talos janë të kualitetit të lartë dhe me trashësi të përshtatshme për të duruar presionin e lartë të përdorimit në klimatizim.

Këta gypa mund të përdoren për sisteme të frigoriferave, klima dhe sisteme VRF, dimensionet e vogla janë gypa të butë në rollne kurse dimensionet e vogla janë shufra.

Varësisht prej nevojës, këta gypa mund të porositen me izolim të vetin dhe pa izolim.

Dimensionet në dispozicion: Φ6.35 deri Φ53.98

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.