Gypat me paraizolim

Gypat me paraizolim  të prodhuesit Uponor janë të destinuar për tu përdorur për raste kur gypi duhet të kalojë në tokë.

Këta gypa përdoren për ngrohje qendore dhe ftohje.

Gypi i paraizoluar përmban gypin e celikut i cili është i rrethuar me shkumë izloluese në të cilë janë të vendosur telat për senzorë të rrjedhjes dhe shkuma është e mbështjellur me shtresë të fortë të plastikës që e mbron nga goditjet mekanike.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.