Fiting PPR

Category: Tags: ,

 

Gypat PPR nga prodhuesi Interplast përveq dy shtresave te Polypropylenit në mes e kanë një shtresë të Fiberglass që ju mundëson këtyre gypave të kenë qëndrueshmëri mekanike shumë më të madhe, ekspanzion 50% më të vogël dhe të jenë më të durueshëm ndaj temperaturave.

Ky sistem është i durueshëm ndaj temperaturës, shtypjes dhe korrozionit prandaj mund të përdoret për ngrohje, ftohje ose ujë sanitar.

 

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.