Kamin i brendshem me dru-uje

Kamin i brendshem me dru-uje

• rezervoari i ujit për ngrohje qëndrore;
• derë xhami me një dizajn modern që rrit pamjen e zjarrit;
• Sistemi i patentuar i VDF për menaxhimin e përsosur të projekteve dhe kursimet e energjisë;
• valvulë sigurie;

Prodhimi i nxehtësisë nominale 27.5 kW
Prodhimi i nxehtësisë së ujit 20.0 kW
Efikasiteti në prodhimin e nxehtësisë së vlerësuar 77.0%
Sasia e rekomanduar e druve të zjarrit 8.2 kg / h
Diametri i daljes së gazit të zjarrit ø 25 cm

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.