Kaldajat elekteike Vaillant EloBLOCK

Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 dhe 28 kW

Kaldajat elekteike Vaillant EloBLOCK kan menagjim të mirë të ngrohësave elektrik, mundesi të lidhjes së termostait të dhomës. Këto kajdaja janë kompakte me pompë riqarkulluese, enë ekspanduese, valvolë siguruese, çajrosje automatike, valvolë për mbushje/zbrazje, presostat, sensor për mbrojtje nga ngrirja etj.

 

Kaldajat elektrike Jakova-L

Kaldajat ekejtrike për montim të jashtëm me kapacitete: 6, 9, 12, 15, 18, 24, 30 dhe 36 kW.

Kaldajat ekejtrike për montim të jashtëm kompekte me pompë riqarkulluese, enë ekspanduese, valvolë siguruese, çajrosje automatike, valvolë për mbushje/zbrazje, me kapacitete: 6, 9, 12, 15 dhe 18 kW.

 

Kaldajat elektrike Jakova-L montuese

Kaldajat ekejtrike për montim në muri janë kompekte kasetë, pompë riqarkulluese, enë ekspanduese, valvolë siguruese, çajrosje automatike, valvolë për mbushje/zbrazje, me kapacitete: 6, 9, 12, 15 dhe 18 kW.

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.