Kaldaja me dru dhe thengjill

Kaldaja me dru dhe thengjill

Kaldaja ECO – KE (20 – 110 kW)

Kaldaja ECO-KTE (150 – 500 kW)

 

Kaldaja me dru dhe thengjill me ventilator

Kaldaja ECO-VKE & ECO-VKTE  (20 – 500 kW)

Model kompakt dhe efiçient me rendiment të lartë shfrytëzimi.
E përshtatshme për lëndë djegëse të ngurta (dru, thengjill, briket).
Për ngrohje të hapësirave të mesme dhe për objekte të mëdha.
Dizajni i vatrës ngrohëse dhe volumi i lëndës mundëson djegie të ngadalshme dhe ekonomike.
Dyer dhe dizajn të përshtatshme për mbushje, pastrim dhe kontrollim të djegies në kalda.
Të testuar në 5 bar, me izolim cilësor dhe garancion 5 vjeçar.

 

Për të shkarkuar katalogun klikoni këtu

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.