Interplast prodhon gypa me dimensione 15mm deri 32mm për ujë sanitar, në temperaturë 20oC dhe presion deri ne 20 bar. Gypat ComoFlex jane të prodhuar nga Polietileni me dendsitet mesatar në ngjyrë të kaltër ose të zezë.

Këta gypa janë të prodhuar sipas standardit evropian EN 12201-2 dhe materiali i përdorur i plotëson kërkesat e legjistlacionit të EU për përdorim në sisteme të ushqimit dhe ujit të pijes.

 

Diametri(mm)  

Trashësia

murit
(mm)

 

 

Pesha
(kgr/m)

 

 

Sasia e ujit

(lt/m)

 

 

 

15 2,5 0,097 0,078
16 2,0 0,090 0,113
18 2,5 0,125 0,132
22 3,0 0,180 0,201
28 3,0 0,235 0,380
32 3,0 0,270 0,530
Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.