Termostat Smart

Termostatat smart nga Siemens janë më ndryshe se cdo termostat tjetër për shkak se mundësitë që ky temostat i ofron e bëjnë punën më të lehtë për instaluesit dhe përdorusit. Instalimi i lehtë, komisionimi i thjeshtë dhe kontrolli i mirë i temperaturës e bëjnë këtë termostat shumë të përshtatshëm për përdorim.

Termostati smart mund të kontrollohet ne ekranin dixhital me prekje ose nga cdo smart phone. Aplikacioni për këtë temostat e bën të mundur kontrollën e plotë të temperaturës nga cdo vend.

Shkarko nga App Store          Shkarko nga Play Store

Ky temostat ofron mundësi të ndryshme programimi për të mundësuar komoditet maksimal.

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.