Image result for wilo star rs

Pompat nga prodhuesi Gjerman Wilo janë të fuqishme, të lehta për mirëmbajtje dhe të qëndrueshme. Furnizimi i objektit me ujë dhe ngrohje kërkon një pompë e cila është mjaftueshëm e fuqishme, e qëndrueshme dhe eficiente dhe Wilo i plotëson të gjitha këto kërkesa.

Pompa qarkulluese me rregullim manual të 3 shpejtësive. Me motor të ndarë nga trupi i pompës, pjesa e pompës është e punuar nga celiku i derdhur, qarku punues është i punuar nga plastika e përforcuar kurse boshti nga inoksi.

 

Karakteristikat e pompave Star RS

  • E përshtatshme për cdo lloj të instalimit she bosht horizontal dhe motor të rrotullueshëm.
  • 3 shpejtësi për rregullimin e fuqisë
  • Instalim i lehtë
  • Lidhje e lehtë e rrymës me kutinë elektrike e zhvendosshme që mund të vendoset në dy anët.

Të dhënat teknike:

  • Temperatura e punës: -10°C to +110°C
  • Furnizimi i rrymës: 1~230 V, 50 Hz
  • Klasa e mbrojtjes: IP 44
  • Lidhjet filetore: Rp 1 or Rp 1¼
  • Presioni maksimal i punës: 10 bar

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.