Flakës me pelet

 

Flakësat e peletit  e kanë sistemin e vetëpastrimit që punon në intervale të rregullt: breneri pastrohet nga mbeturinat e mundshme të padjegura kohë pas kohe për të siguruar që të mos ketë pengesa në djegie të peletit ose të mos shfaqet ndonjë zjarr i padëshiruar që mund ta djegë tërë sistemin e peletit. Në këtë menyrë sistemi punon mirë dhe shmangen rreziqet e mundshme.

Karakteristikat:

 

  • Punë automatike
  • Fikje dhe ndezje automatike
  • Senzorë për mbrojtje
  • Sistem vetëpastrimi
  • Të punuar nga materiali me kualitet të lartë me celik të qëndrueshëm ndaj temperaturës.
  • Rregullim elektronik i fuqisë

 

 

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.