Mini chiller me pompë termike me kapacitet 8-35 kW është central i vogël i sistemit të klimatizimit që ofron kombinim perfekt të kualitetit, shpenzimeve të vogla dhe cmimit të lirë.

I prodhuar me standardet më të larta evropiane dhe i pajisur me të gjitha certifikatat evropiane, Mini Chiller ofron mundësi përdorimi në shtëpi të mëdha, zyre, restaurante dhe lokale të ndryshme me kërkesa speciale për klimatizim.

 

Specifikat:

  • Njësia mund të përdoret për ngrohje edhe në temperaturat më të ulëta(-20C).
  • Detektim automatik i gabimeve
  • Mbrojtje termike dhe nga ngrirja
  • Mbrojtje nga mbishtypja
  • Eficience e lartë
  • Instalim i lehtë

 

Për të shkarkuar katalogun kliko KËTU

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo swine. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur swine aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.
Navigation

MY CART

Close

No products in the cart.